Tervetuloa lukemaan

Päivi ja Santeri Kanniston kirjoja

Päivi ja Santeri Kannisto avioituivat lokakuussa 2004 ja päättivät irrottautua oravanpyörästä. Tästä alkoi uusi ura nomadeina ja kirjailijoina. Pariskunta on Suomesta lähtönsä jälkeen kiertänyt rinkat selässään maailmaa ja vieraillut yli 90 maassa kuudella eri mantereella. Matkoilla on syntynyt yli 12 kirjaa, sekä tietokirjoja että fiktiota. Kannistojen kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat nomadit, matkustaminen, vaihtoehtoiset elämäntavat, filosofia, elämäntaito ja bisnes.

Jos on väsynyt juoksemaan oravanpyörässä, omaa älyllisesti uteliaan mielen ja haluaa haastaa ajatteluaan, kirja [Vapaana elämisen taito] toimii. Se vetoaa enemmän päähän kuin sydämeen ja tunteisiin ja tuulettaa raikkaasti yleisiä totuuksia kansallisvaltiosta, kansasta, kansalaisuudesta, rahataloudesta, vallasta, etiikasta, onnellisuudesta ja nykyisestä tiukkaan aikataulutetusta elämänmuodosta.

Jaana-Mirjam Mustavuori, Helsingin Sanomat

Kannistot haluavat, että lukija kääntää katseen itseensä… Herättely on meille hyväksi. Arjen valinnat ovat usein itsestäänselvyyksiä. Kannistot antavat [kirjassa Superrikkaat ja rutiköyhät] ohjeeksi oman reseptinsä: kannattaa valita kuten itse tahtoo ja keskittyä elämään täysillä elämäänsä normeista ja ihanteista piittamatta.

Päivi Ängeslevä, Suomen Kuvalehti

Teos [Elämäni nomadina] tuottaa nautinnollisen lukukokemuksen, jota voi verrata matkakirjallisuuden parhaimpiin edustajiin. Aidossa globaalisuudessaan kirjaa voisi ajatella myös vientituotteeksi: se olisi nopeasti käännettävä keskeisille sivistyskielille!

Juhani Niemi, Aikalainen

Kun haluaa laajentaa näkemystään siitä, mitä on vapaus, niin tämä kirja [Vapaana eämisen taito] kannattaa ottaa luettavaksi.

Blogi Vapaaksi mieheksi

Alle kahdensadan sivun kirjan [Superrikkaat ja rutiköyhät] lukaisee yhden viikonlopun aikana. Pieni uhraus, joka panee ajattelemaan koko elämän ajaksi. Harvoin löytyy kirja, joka on samalla matkaopus, mutta myös syvemmän pohdinnan arkku.

Maija Ulmanen, Rakentaja

Päivi ja Santeri Kannisto kyseenalaistavat ja arvioivat kriittisesti, huumorilla ja leppoisasti yksilön ja yhteiskuntien suhdetta vapauteen. Tämä on kirjan [Vapaana elämisen taito] suola: mikä on kenenkin käsitys siitä, mitä vapaus on ja mistä kaikesta se muodostuu? Kannistot tekevät hyvää ja perusteellista työtä rakentaessaan näkemyksilleen pohjan, jota kelpaa esitellä ja jakaa, etenkin kun teksti on viihdyttävää ja sujuvaa.

Maria Loikkanen, Verkkolehti Sylvi

Entiset IT-miljonäärit ovat kirjoittaneet koskettavan ja kiinnostavan kirjan [Superrikkaat ja rutiköyhät] eriarvoisuudesta. Se haastaa miettimään, mitä raha itse kullekin merkitsee – ja tosiaan, mistä menestyminen on kiinni ja mitä se oikeasti on. Entä jos ei juoksisi enää rahan ja omistamisen perässä?

Kotivinkki

Päivi ja Santeri Kanniston kirja [Vapaana elämisen taito] esittää mielenkiintoisen maailmankuvan, joka herättelee ajattelemaan toisin, vaikka en itse kaikkea allekirjoittaisikaan.

Marjaana Roponen, Hämeen Sanomat

Kansainväliset oikeudet

Kannistojen kirjojen kansainvälisiä oikeuksia myy Zeitgeist Media Group Brysselissä ja Sydneyssä, Australiassa. Yhteyshenkilö: Sharon Galant, puhelin +32 479 262 843.

Free as a Global Nomad

An Old Tradition with a Modern Twist

Maailmanlaajuisesti ensimmäinen yleistajuinen tietokirja, joka kuvaa matkustamista elämäntapana. Globaalit nomadit ovat täysipäiväisiä matkalaisia, joilla ei ole kotia tai työtä. Kirja kuvaa millaista heidän elämänsä on, miten he ansaitsevat elantonsa ja takaako matkustaminen vapaamman ja onnellisemman elämän. Se on kirjoitettu amerikkalaisyleisöä varten Santerin näkökulmasta ja perustuu samaan haastattelu- ja tutkimusmateriaaliin kuin Elämäni nomadina.

 • 174 sivua, pokkari ja sähkökirja
 • Kustantaja: Drifting Sands Press, USA,
 • Turkinkielinen käännös: Evsiz by Beyaz Baykus, 2017

Gustavo Raffo, Argentina: "Based on a lot of history, a lot of recent cases and serious comparisons".

Pokkari Kindle Nook Apple

Kirja Routledgen sivulla

Global Nomads and Extreme Mobilities

Kirja saattaa loppuun Päivi Kanniston tutkimuksen globaaleista nomadeista. Työ alkoi vuonna 2010, kun hän haastatteli kolmeakymmentä nomadia, ja projekti on poikinut useita julkaisuja. Tämä akateeminen kirja haastaa hallitsevaa matkailu-, siirtolaisuus- ja mobiliteettitutkimusta.

 • Kovakantinen kirja, 192 sivua, 95£
 • ISBN 978-1-4724-5499-7
 • Kustantaja: Ashgate/Routledge (UK),

Professori Jorgen Ole Baerenholdt, Roskilden yliopisto, Tanska: "The book provides original insight and nuance into un-researched ways of life, which challenge conventional understandings of home, travel, work, and leisure. It makes us think about homelessness, obligations, consumption, and many other aspects of social life in new ways."

Kirja soveltuu yhteiskuntatieteen ja humanististen tieteiden tutkijoille ja opiskelijoille.

Tilaa kirja

Global Nomads

Challenges of mobility in the sedentary world

Väitöskirja tarkastelee paikkariippumattoman elämäntavan haasteita. Vaikka liikkuvuuteen tänä päivänä rohkaistaan, globaalit nomadit kohtaavat elämäntapansa takia monia ongelmia. He kyseenalaistavat yhteiskuntien normeja ja arvoja kuten hyvinvointiyhteiskunnan ja säännöllisen palkkatyön tuoman turvan. kansalaisuuden käsitteen ja liikkumisen vapauden.

 • Tilburgin yliopisto, Hollanti
 • 279 sivua, vapaa sähkökirja
 • ISBN 978-90-5335-830-6
 • Julkaisuja: Ridderprint,

Elämäntapansa äärimmäisyyden vuoksi globaalit nomadit tarjoavat tutkimukselle mielenkiintoisen näkökulman: millaista elämä olisi, jos se olisi vähemmän sidoksissa kansallisvaltioihin sekä taloudellisiin ja tunnesiteisiin.

Tilburgin yliopisto PDF hyperlinkeillä Mobi sähkökirja

Suomi Englanti Heprea

La Habanera

Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään

Kirjassa tehdään kolme eri matkaa: matka omaan sisimpään, matka maailman ääriin ja matka ulos oravanpyörästä. Toivomme sen herättävän lukijassa sisäisen keskustelun omista henkilökohtaisista päämääristä ja johtavan omien motiivien tarkasteluun itsekkäämmästä näkökulmasta. Kirjaan sisältyy onnellisuutta mittaavat testit.

"Olemassaolo on merkityksetöntä, jos elämällä ei ole tarkoitusta. Jos et tiedä, mitä henkilökohtaisesti haluat elämältäsi, pysähdy ja etsi vastausta. Muutos voi alkaa vain omasta itsestäsi, sillä muut saarnaavat sinulle sitä mikä heitä hyödyttää."

 • 5. painos; 70 sivua; värillinen pokkari ja vapaa sähkökirja
 • Tekijänoikeusvapaa; kielet: englanti, heprea, suomi

Uskallatko sinä tavoitella onnellisuutta? Kirja on vapaasti käännettävissä eri kielille!

Pokkari PDF tulostusta varten Mobi Epub

Englanniksi Espanjaksi

Brasilia Bra$ilia!

Turistiopas brasilialaisille

Oletko koskaan miettinyt, mikä on Brasilian menestyksen salaisuus? Maa on yksi maailman johtavista turistikohteista ja tekee matkustavaisilla ison tilin. Tämä humoristinen turistiopas sisältää hyödyllistä tietoa kaikille Brasiliaan ja muihin suosittuihin kohteisiin matkustaville. Kurkista kulissien taakse niin tiedät etukäteen etkä tule tietämättäsi huijatuksi!

 • 4. painos; 34 sivua; pokkari ja vapaa sähkökirja
 • Julkaistu ensimmäisen kerran sähköisessä muodossa
 • ISBN 978-9526786940
 • Tekijänoikeusvapaa; kielet: englanti, espanja, suomi
 • Asiasanat: Brasia; matkustaminen; turismi; opas; koulutus; huumori; satiiri

Kirja on vapaasti käännettävissä eri kielille!

Pokkari Mobi Epub Suomenkielinen html-kirja

Elämäni nomadina mediassa

Elämäni nomadina

Irtolaisia, seikkailijoita ja elämäntapamatkaajia

Kirja kertoo, miltä tuntuu luopua kaikesta tutusta ja turvallisesta, millaista arki tien päällä on, ja miten vapaalle heittäytyminen on taloudellisesti mahdollista. Päivi.oli pakertanut Suomessa liike-elämässä, jossa vuoden kohokohta oli ollut yksi maailmalla vietetty lomakuukausi. Vuonna 2004 Päivi päätti Santerin kanssa pakata rinkat lopullisesti. Pariskunta hyppäsi oravanpyörästä ja vaihtoi suorituskeskeisen arjen täydelliseen vapauteen.

 • Kovakantinen kirja, pokkari, äänikirja, sähkökirja; 300 sivua
 • Käännetty englanniksi ja turkiksi
 • Kustantaja: Atena Kustannus,

Kirja tutustuttaa kolmeenkymmeneen nomadiin eri puolilta maailmaa ja elämäntavan historiaan.

Tilaa sähkökirja

Vapaana elämisen taito mediassa

Vapaana elämisen taito

Mitä tekisit juuri nyt jos tietäisit kuolevasi huomenna? Miksi et ole vapaa elämään niin kuin haluaisit?

Vapaana elämisen taito vie maailmalle tutustumaan vapauden eri ulottuvuuksiin. Kirja risteyttää elämäntarinoita, suurten ajattelijoiden pohdintoja ja nykyelämän kriittistä tarkastelua. Serbialaisen Slobodanin kanssa keskustallaan kansallisuusaatteesta ja vapaudesta elää maattomana. Jamaikassa harkitaan hyppyä talouden ulkopuolelle. Himalajalla pohditaan, miten päättää elämästään ja pitää omat mielipiteensä. Nicaragualaisen shamaanin kanssa mietitään vapaan elämän sallimista muille.

 • Kovakantinen kirja, sähkökirja; 215 sivua
 • Kustantaja: Atena Kustannus,
 • Kieli: suomi

Onko vapaus avain onnelliseen elämään?

Tilaa sähkökirja kustantajalta

Superrikkaat ja rutiköyhät mediassa

Superrikkaat ja rutiköyhät

Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa

Eriarvoisuus herättää suuria tunteita, sillä se kertoo kaikkein arimmista ja kipeimmistä aiheista: millaisina me näemme itsemme ja muut, ja millaisena muut näkevät meidät. Kirjassa pohditaan, mistä eriarvoisuus syntyy ja kuinka torjua sitä.

Kirjassa matkustetaan Australiaan, Yhdysvaltoihin, Guatemalaan, Malesiaan ja Japaniin. Kannistot tapaavat ja keskustelevat ajankohtaisesta ja maailmanlaajuisesta haasteesta eri yhteiskuntaluokkia edustavien ihmisten kanssa.

 • Nidottu, liepeellinen; 260 sivua
 • Hinta 32€
 • Kustantaja: Atena Kustannus,
 • Kieli: suomi

Ihmisiä kaikkialla maailmassa yhdistää yksi asia: joillain menee paremmin kuin toisilla.

Tilaa painettu kirja kustantajalta

Platinainen pilvenreuna mediassa

Platinainen pilvenreuna

Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista

Platinainen pilvenreuna on kertomus siitä, miten Santeri Kannisto ajautui parikymppisenä teekkarina yrittäjäksi, rakensi Suomen johtavan avoimen lähdekoodin ohjelmistotalon, SOT Oy Suomen Ohjelmistotyö Ab:n, ja luopui sitten kaikesta. Kirja tarjoaa kriittisen näkökulman tietoyhteiskuntaan ja yrittäjyyteen. Se on puhutellut lukijoita voimakkaasti.

 • Kovakantinen kirja; 236 sivua
 • Hinta 19€
 • Kustantaja: AMK-Kustannus,
 • Santeri Kanniston elämänkerta on saatavana suomeksi

Santeri Kannisto: "En ole tyytynyt kultaiseen keskitiehen, vaan olen hakeutunut aina platinaiselle pilvenreunalle".

Tilaa painettu kirja kustantajlta

Lataa kirja PDF-formaatissa

Onnelliset yhdessä

Parisuhdekirja

Onnelliset yhdessä on parisuhdekirja aikuiselle, joka kaipaa onnellista parisuhdetta ja hyvää seksiä. Se ohjaa etsimään vastauksia onnellisen parisuhteen taustalla piileviin kysymyksiin: ”Olenko onnellinen?”, ”Mitä minä haluan elämältäni?” ja ”Mikä on minun elämäni tarkoitus?” Parisuhteen solmuja avataan Eric Bernen transaktioanalyysillä.

Kirja sopii parisuhteessa eläville, eroa harkitseville, eronneille ja kumppania etsiville.

 • Ilmainen sähkökirja (PDF); 114 sivua
 • Vapaa epäkaupalliseen käyttöön (CC BY-NC-SA 1.0),
 • Saatavana suomeksi, vapaasti käännettävissä eri kielille

Kirjassa käsitellään esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Miksi meillä riidellään ja kuinka sen saa loppumaan? Voinko muuttaa toista? Seurustelu ei etene, miksi? Mistä apu ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja orgasmivaikeuksiin? Miten estetään seksielämän urautuminen? Koska on parempi erota kuin jatkaa yrittämistä? Miten irrottautua vahingollisista parisuhdekaavoista?

Asiakaspalvelu

Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä?

Inhimillinen vuorovaikutus on hyvän asiakaspalvelun ydin. Tämä käytännönläheinen opaskirja ei sorru sanamagiikkaan ja teoretisointiin, vaan tarjoaa lukijalle erilaisiin palveluhaasteisiin valmentavia ajattelumalleja. Todelliset palveluesimerkit eri puolilta maailmaa puretaan Eric Bernen transaktioanalyysillä huumoria unohtamatta. Kirja osoittaa, että asiakkaan kuunteleminen ja talonpoikaisjärjen käyttö ovat onnistuneen asiakaspalvelun keskeiset tekijät.

 • Pehmeäkantinen kirja; 176 sivua; hinta 26€
 • Kustantaja: AMK-Kustannus,
 • Kieli: suomi

Kirja soveltuu erityisesti markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville, alaa opiskeleville oppikirjaksi, ja esimiehille.

Liiketalous 2/2008: "Suhteellisen paljon käsitellystä ja arkipäiväisestä aiheesta on onnistuttu tekemään mielenkiintoinen ja ajatuksia avaava kirja."

Tilaa kirja kustantajalta

Tietoverkkotrilleri Takaportti

Karri Luomaa, Internetiä työkseen sensuroivaa poliisia kiristetään verkossa. Penkoessaan juttua hän törmää kansainväliseen lapsipornorinkiin ja verkkorikollisiin, jotka toimivat laeista ja eri maiden rajoista piittaamatta. Raja hyvän ja pahan välillä hämärtyy eikä kukaan meistä ole enää turvassa.

 • Kovakantinen kirja; fiktio, tietoverkkotrilleri; 205 sivua
 • EFFin tarjoushinta 5€
 • Kustantaja: Kustannus HD,
 • Kieli: suomi

Jyrki Kasvi: "Takaportti todistaa, että nettimaailmasta on mahdollista kirjoittaa mehevästi ja ymmärrettävästi, koneiden näppäimistöjen kautta kommunikoiviin henkilöihin nojaten. Takaportin poliisit ja rikolliset eivät ole mustavalkoisesti hyviä tai pahoja,vaan loikkivat moraalisen harmaakortin vaaleilla ja tummemmilla alueilla kuten oikeat ihmiset."

Tilaa kirja

Tilaa kirja Kuuntele ilmainen äänikirja

Kullattu kakkalapio

Satiireja

Kirja tarjoaa hulvattoman ja syväluotaavan matkan maailman ympäri. Kirjan henkilöt kamppailevat viidessä eri maailmankolkassa ihmissuhteissa, työssä ja lomalla. Suomessa kontataan ympäri Kauniaisia, Venäjällä janotaan vapaata rakkautta, Argentiinassa palvotaan äitiä, Uudessa-Seelannissa kerskakierrätetään ja Brasiliassa rahastetaan turisteja.

 • Kovakantinen kirja, ilmainen äänikirja; fiktio, satiirikokoelma; 216 sivua
 • Nettitilaushinta 23€
 • Kustantaja: Siniplaneetta,
 • Kieli: suomi

Kirjan novelleista "Kirjeystävä" palkittiin kunniamaininnalla Pirkanmaan kirjoituskilpailussa vuonna 2007.

Kirjasta sensuroidun, muslimeja käsitelleen jutun voit lukea tästä: Siunattu kaapu.

Lataa PDF

Suolatut säkeet

Suomen ja suomalaisten diskursiivinen muotoutuminen 1600-luvulta Topeliukseen

Suomalaiset rakastavat myyttejään ja haluavat kuulla itsestään. Maahan tuleville ulkomaalaisille esitetään kysymyksiä, joihin odotetaan tuttuja vastauksia tuhatjärvisen maan kauneudesta ja kansan rehellisyydestä. Miten tämä kaikkien hyvin tuntema suomalaisuuden merkitysaines on muotoutunut?

 • Tampereen yliopisto
 • 252 sivua, vapaa sähkökirja
 • Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS),
 • Asiasanat: suomalaisuus; Suomi; Suomi-kuva; diskurssianalyysi; Suomen historia; Suomen kirjallisuus; Topelius; Messenius; Juslenius; Porthan; Arwidsson; Runeberg; Snellman; Foucault; väitöskirja

Väitöskirja käsittelee suomalaisuuden syntyä 1600-luvulta 1800-luvulle. Siinä mennään suomalaisuuden lähteille: selvitetään miten tieto Suomesta ja suomalaisista on tullut aikojen kuluessa mahdolliseksi, millaista tietoa näistä on tuotettu ja miksi.

Kuuma loma mediassa

Kuuma loma

Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita

Villiä seksiä hotellihuoneessa, herkkiä suudelmia unelmarannalla auringonlaskussa vai puolisonhakua? Seksiturismi on kaikkea tätä ja lisäksi jättimäinen bisnes. Kuumissa kohteissa tavataan erilaisia seksituristeja: Fabio jumaloi aasialaisia mantelisilmiä, Linda poimii sänkyseuraukseen länsimaisia liikematkailijoita Malesiassa ja Terry on saanut siipeensä afrikkalaisilla avioliittomarkkinoilla.

 • Nidottu, liepeet; 280 sivua; ilmestyy
 • Kirjan verollinen hinta on 30€ ja sähkökirjan 25€
 • ISBN 978-952-300-417-7, kirjastoluokat 30.12 / 40.7
 • Kustantaja: Atena Kustannus, 2018

Kuuma loma vie maailmanympärysmatkalle Brasiliasta Aasiaan, Afrikkaan ja Väli-Amerikkaan tutustumaan seksilomailun kiehtovaan ja kiihottavaan seksiturismiskeneen.

Tilaa painettu kirja Tilaa sähkökirja

Kirjat

Kirjan kansi: Kuuma loma Kirjan kansi: Elämäni nomadina Kirjan kansi: Vapaana elämisen taito Kirjan kansi: Superrikkaat ja rutiköyhät Kirjan kansi: La Habanera Kirjan kansi: Onnelliset yhdessä Kirjan kansi: Suolatut säkeet Kirjan kansi: Platinainen pilvenreuna Kirjan kansi: Asiakaspalvelu Kirjan kansi: Takaportti Kirjan kansi: Kullattu kakkalapio Kirjan kansi: Free as a Global Nomad Kirjan kansi: Global Nomads and Extreme Mobilities Kirjan kansi: Global Nomads Kirjan kansi: Brasil Bra$il

Päivi ja Santeri Kannisto

Santeri ja Päivi Kannisto: Kirjat, esittely ja bibliografia

Kannnistot tulivat julkisuuteen nomadikirjoistaan, joita on julkaistu suomeksi, englanniksi ja turkiksi. Niihin kuuluvat Elämäni nomadina, Free as a Global Nomad ja akateeminen tutkimus Global Nomads and Extreme Mobilities. Kannistot yhdistävät matkakertomuksia filosofiseen pohdintaan elämän suurista kysymyksistä, kuten vapaudesta, elämäntaidosta ja eriarvoisuudesta. Koska molemmilla on bisnestausta, Kannistot ovat kirjoittaneet myös liike-elämästä. Heidän asiakaspalvelukirjansa kuuluu ammattikorkeakoulujen kurssikirjallisuuteen.

Kannistoja on haastateltu medioissa, ja he saavat lukijoilta säännöllisesti palautetta elämänmuutoksiin johtaneista ideoista ja rohkaisusta. Eräs näistä kirjeistä päätyi Taidehalliin osaksi näyttelyä ”101 kaikkien puolesta". Kannistojen kirjan lukija kirjoitti: ”Lukukokemus vahvisti käsitykseni siitä, että ihmisen on mahdollista luottaa omiin valintoihinsa ja elää tässä hetkessä, vaikka ne eivät aina muita miellyttäisikään."

päivi   K A N N I S T O

Päivi Kannisto (s. 1970) on filosofian ja yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on väitellyt Tilburgin yliopistosta Hollannista vuonna 2014 (turismitutkimus) ja Tampereen yliopistosta vuonna 1998 (yleinen kirjallisuustiede). Päivi aloitti uransa Suomen Akatemian tutkijana ja työskenteli sittemmin mm. Radiolinjan Content Managerina ja liikkeenjohdon konsulttina CLC Oy:ssä erityisalanaan asiakkuudenhallinta ja strategiat. Matkan aikana Päivi kiinnostui nomadisesta elämäntavasta ja haastatteli kollegoja eri puolilta maailmaa. Aiheesta syntyi toinen väitöskirja ja akateemisia julkaisuja. Nykyään Päivi on vapaa kirjailija ja tutkija.

santeri   K A N N I S T O

Santeri Kannisto (s. 1970) opiskeli ohjelmistotekniikkaa Tampereen teknillisellä korkeakoululla ja tuli tunnetuksi avoimen lähdekoodin pioneerina. Hän perusti vuonna 1991 SOT Oy Suomen Ohjelmistotyö Ab:n, joka teki Best Linux, SOT Linux ja SOT Office -tuotteita sekä GNU/Linux-alustoja. Yhtiö toimi Suomessa, Virossa, Venäjällä, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Santeri johti SOT:ia lokakuuhun 2004 saakka. Matkan aikana Santeri kiinnostui uudelleen tietotekniikasta ja on tehnyt kirjoittamisen ohessa hotelleille ja hostelleille webbisivuja ja tilausjärjestelmiä Japanista Costa Ricaan työvaihtona majoitusta ja muonitusta vastaan.

info@2globalnomads.info
www.2globalnomads.info

Aiheina nomadit, matkustaminen, vaihtoehtoiset elämäntavat, filosofia, elämäntaito ja bisnes. Tervetuloa tutustumaan Kannistojen kirjoittamiin kirjoihin!.
www.2globalnomads.info/kirjat-paivi-santeri-kannisto/
info@2globalnomads.info

Jaa